Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pável Márta Tallózás: Érdekességek, vallomás idegen lényekről, jó, ha a fele igaz…!

2017.05.03

Pável Márta

Tallózás: Érdekességek, vallomás idegen lényekről, jó, ha a fele igaz…!

Amikor a különböző helyeken: Youtube-on, Interneten, Facebookon vagy más lapokon az idegen lények témájában fellelhető cikkeket olvasom, mindig késztetést érzek arra mint tanár , hogy írjak és az emberek tudatában rendet tegyek, valamennyire közelítsem őket a viszonylagos valósághoz.

A hozzászólásokból észrevettem, hogy az emberek nagyon megvezethetők és a legvadabb elméleteket is elhiszik. Nem gondolom, hogy az abszolút igazság birtokában vagyok, de talán jóval többet tudok, mint az átlag, hogy miért, azt nem részletezem, hosszú lenne.

Célzottan megnéztem pár filmet, úgy gondoltam, hogy érdemes egy kicsit megbeszélni, mivel kábítják a népet. Ezek egyike ez volt. https://www.youtube.com/watch?v=r_9L_NXYyVA

Elsőre elég ijesztőnek tűnik, amit beszél, majd következik a sablon szöveg. Szinte mindegyik ezt csinálja; egy kis egyedi érdekesség, majd jönnek az unalomig egymásról átmásolt szörnyűségek pl. hogy belül lyukas a Föld, meg a Szaturnusz is…, minden bolygó lukas J, a Marson már „Hitler is piknikezett” stílusban írt eszement dolgok. Részemről most itt ebbe én nem tudok, nem is akarok belemenni, mert mélyen a szintemen aluli lenne.

A következő egy zavaros kép, zavaros üzenet keveréke, ilyet bármikor csinálok. https://www.youtube.com/watch?v=dS8xSOf4DRw&t=3s

Tehát jól eltorzított a kép és a hang, az egészet csak egy felesleges, időrabló tevékenység volt megnézni. Itt is – másutt is , a szokásos szövegek mennek; ki szivárogtatta ki; jaj valahonnan ellopták, persze abszolút titokban, életét és munkáját veszélyeztetve stb.! Igazából semmi újdonságot nem közölnek, maximum egy újszülöttnek.

Írásiamban igyekszem szétválogatni az ocsút a búzától, mert vallom, az embereknek joga van tudni az igazat az idegen lényekről is, ugyanis sokkal többen vannak itt, mint az emberek. (Nem tévedtem, így van, csak más-más dimenzióban.) A földi emberi lények is nagyon sokféle igaz, már megszokott, beépült hatás alatt állnak, amit nem lenne rossz ismerni, mert jobbá lehetne az életük. Csak egy primitív példa: ha a macskámmal kapcsolatom van, figyelem, szeretem, mindkettőnknek jobb a dolga, nem?

Visszatérve a filmre: nekem legalábbis semmi újdonságot nem mondott, ugyanis a 2009-ben kiadott könyvemben Akinek füle van a hallásra, az hallja meg!, (ami ismét kapható a könyvesboltban), ha elolvassák, globális rendszerbe szedve, Istent sem kihagyva, sokkal komplettebben rég le volt írva, ami ebben a filmben közlésre került.

Egy érdekes film https://www.youtube.com/watch?v=FySmel1fKo8, kissé hosszú, de érdemes megnézni, pl. eltűnt egy sziget, érdekes térképek, Z elveszett város, hajó 5 km magasan stb. Így ebben már kissé érdekesebb dolgokat közölnek, javaslom.

S egy utolsó érdekesebb film: http://paranormal.hu/ufo-szivta-fel-a-vizet-az-oceanbol-algeriaban-video/ Lehet, hogy igaz, viszont amikor egyik társunk felhív és megkérdezi: milyen ruhában akarok lenni a képen, olyanná teszi J, akkor minek hihetek?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.