Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itt az Új Év és a világvégét várok újra erőre kaptak

2016.12.28

Pável Márta

Itt az Új Év és a világvégét várok újra erőre kaptak

Mióta élek már legalább 30-szor megjövendölték a világvégét, és mintha nem tudná a világ, hogy végének kell lenni, juszt is csak él tovább. Úgy tűnik, nem tudja, mit huhognak róla, de talán még jobb is így.

A NIBIRU bolygó pl. 2002-ben, 2003-ban, 2004-ben, 2012-ben is jött, és a jósok szerint elpusztítja földet, de eddig mégsem tette.

Bevallom, nagyon elcsodálkoznék, ha egyszer is bejönne a világvége jóslat, de gondolom, azt nem itt tenném, hanem kiszabadulva a testemből odaát.

Kék csillag…

Ezen cikkek közlésében úgy látom, jeleskedik a RIPOST: http://ripost.hu/cikk-beteljesul-az-indian-joslat-felbukkant-a-vilagveget-hozo-kek-csillag

Be­tel­je­sül az in­dián jós­lat: Fel­buk­kant a vi­lág­vé­gét hozó Kék csil­lag! A cikk címe, melyben arról ír, hogy „Az indián törzs hagyománya szerint a kilencedik, az utolsó jel szól a világvégéről: "Hallani fogtok egy föld feletti, égi lakóhelyről, amely szörnyű robaj kíséretében lezuhan. Úgy fog kinézni (az égen), mint egy kék csillag. Ezután nagyon rövid időn belül megszűnnek népem szertartásai."

Jön-e a kék csillag, nem tudom, de talán senki sem tudja. Viszont olvasni lehet a felénk tartó meteorokról, s ez nekem sokkal rosszabbnak tűnik. Amikor valóban jönnek a meteorok, és sokszor csak azt halljuk a hírekben, hogy éjszaka mekkora meteor húzott el föld mellett, az sajnos reális veszély, de örökké nem élhetünk félelemben. Majd lepődjünk meg, ha egy-egy eltalált minket.

Mit mondhatok mást erre is, mint arccal Isten felé, mindig készen kell lenni, nincs a Földnek egy biztosítási ügynökséggel sem szerződése.

Vészjósló, a NAP elsötétül …

http://ripost.hu/cikk-itt-a-veg-teljes-sotetsegbe-borul-a-vilag

„2017-ben valóban eljön a Jelenések könyvében is megjövendölt teljes napfogyatkozás. A vészjósló égi jelenség hatására augusztus 21-én a Föld fele hosszú időre teljes sötétségbe borul majd.”

Racionálisan nem megy a dolog, mert akkor a Napnak egy köpenynek kellene lenni, ami kihajol fölöttünk, vagy mi is van? Vagy valaminek a Nap és közénk kellene állni, hogy ennyire beárnyékoljon. Egyikre sincs sok esély. De ha ilyen megtörténne – el lehet nekem hinni…– akkor nem a sötétség lenne a legnagyobb bajunk, nagyon nem.

Van még a mágneses mezők cseréjével való riogatás is. Az is már mióta fenyeget  minket…

Következő cikkben arról írok, amiben valami igazság olvasható.

Pável Márta

Ez talán igaz…

Jelenség, ami kifelé megy.

Nem meteor, ellenkezője felfelé megy iszonyatos sebességgel. Erről már írtam, de az alábbi cikkhez tartozik, igaz lehet.

file:///E:/ufo%20sas/Gyan%C3%BAs%20vide%C3%B3%20terjed%20a%20neten_%20K%C3%BCl%C3%B6n%C3%B6s%20t%C3%A1rgy%20hagyta%20el%20a%20F%C3%B6ldet%20-%20Ripost.html „2016 december elsején Arizonában egy olyan felvétel készült, amelyen egy különös fénysugár tart az ég felé, majd eltűnik a sötét felhők felett.”

„A szkeptikusok viszont váltig állítják, hogy csak egy űrhajó fellövését vette videóra valaki. Bár köztudott, hogy ilyen borús időben nem lőnek fel űrhajókat... legalábbis hivatalosan.” 

Nem hinném, hogy földi űrhajó lenne, túl gyors, és ahhoz nagy apparátus kell; állvány, rakéta stb., nem reális az a felfogás.

Az Alföld közepén eddig 3-szor voltam tanúja hasonló jelenségnek, kétszer tanú is volt mellettem. Nem tudok másra gondolni – nincs semmi más, ami ésszerű magyarázat lenne –, mint egy földönkívüliek űrhajója. Éjszaka hangtalanul áll fölöttünk kb. 500-1000 méterre, majd hirtelen, amikor kilövi magát, súrlódás és gyengéd robbanás hallatszik, s mire pislog az ember az ég felé, ponttá válik, majd el is tűnik.

Kik ők, mit akarnak, nem tudom, még nem tudom.

Végezetül a következő cikkben bővebben a NIBIRU bolygóról, most csak pár szó.

A NASA szerint kb. 2 millióan érdekelődtek ez iránt. A NIBIRU kicsit idegesítőbb, mert az ezoterikus irányzatok mostani tudásunknak nem elfogadható módon, de régen tudják, hogy létezik, amit a „tudomány ” csak tagadott, és most úgy tűnik, mégis csak van valami.

Ha igaz – többféle vélemény van –, hogy 12 000 éves a keringési pályája, akkor némi aggodalomra lehet okunk. De ellene tenni semmit sem tudunk.

NIBIRU cikk,   napokban a http://www.ufo-sas.eoldal.hu olvasható lesz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.