Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megtévesztések ellen

2016.09.06

Vargáné Pável Márta, az AQP elnöke

Nekünk nincs plakátra pénzünk, kérjük, helyette olvassák ezt az írást. Választások elé

Ömlik a butaság, a gonoszság és a megtévesztés.

MINDENKIT kérek, KÖNYÖRGÖM, MENJEN EL SZAVAZNI, és ha nem túl nagy kérés, A SAJÁT ÉRDEKÉBEN ÉRVÉNYESEN A NEMET HúZZA BE! Ne hallgasson azokra, akik segítenek abban a negatív oldalnak, HOGY A KERESZTÉNY EURÓPÁT MEGSZÜNTESSÉK. AZ ÖNÖK KEZÉBEN VAN A JÖVŐ, A GYERMEKEIK KULTURÁLT EURÓPÁJA, KÉREM, HúZZÁK BE A NEMET! Beindult a baloldali liberális kampány. Soha nem gondoltam volna, hogy emberek ennyire gátlástalanok vagy végtelenül buták, de végül is mindegyik a politikai hatalmat akarja megszerezni.

Miért engedi a kormány az álmokfutásukat a demokrácia jegyében? Részünkről egy párt akkor maradhatna bejegyzett, jogilag elfogadott párt, ha az állam felé lerótta az adósságait. Itt olyanok ugrálnak, mutogatják a középső ujjukat, akik sok millióval tartoznak az adózóktól beszedett pénzekből. A kormány most miért nem végez végrehajtást azokon a párton, akik milliókkal tartoznak még a választások után felvett, el nem számolt pénzekkel. Most gyűjtenek a néptől, akkor induljon a behajtás…, lenne miből. Miért szólhatnak addig, míg mást sem tettek, csak a választópolgárok pénzét herdálták. Miért nem lépnek, hogy ezeket az inkorrekt pártokat leállítsák? Miért engedik, hogy felelőtlenül garázdálkodók, újabb, életünket már most is elrontó intézkedésekre biztassanak. Aki tartozik, arra törvényt  kellene hozni, ha egy éven belül nem rendezi, automatikusan törölni kellene a pártok sorából!

Riportok alatt látni a kis bajszost, amint nyitott szemekkel ‒ már amennyire a bozont alól kilátszik ‒ közli, hogy hülyeségeket kérdeznek, amire nincs jó válasz. Ha ő nem szólalna meg, az lenne a legjobb válasz. Ők mindenkit hülyének néznek. Hogy merik állítani, hogy az EU nem akar betelepíteni, hiszen számtalan variációban másról sincs szó. Ezen kivűl az EU azt se tudja, mikor mit akar, bármikor bármivel Soros úr nyomán előállhat. Abban 100%-ig biztosak lehetünk, nekünk jó nem származik! Aki tud sakkozni, annak előre kell látni a józan lépéseket. Ez a népszavazás ilyen lépés. Ők, a balliberálisok ezt nem látják.

A legjobb egy népakarat kinyilvánítása nyomán, hogy a parlament így megerősítve dönt; ide senki nem jön be, akit mi nem akarunk. Hát erről van szó. Különben azt mondhatnák, ez az Orbán mániája. Bár az lenne, de sajnos nem így van.

Amikor nem volt határzárunk ‒ ami persze ma sem tökéletes, de ‒ akkor a pályaudvarok, a parkok tele voltak migránsokkal, végtelen szeméthalmazokkal, teljesen veszélyes és élhetetlen volt a város, ezt akarják? Vagy annyira rövid a kis agyuk, hogy ezt már elfelejtették? Mi nem! Közlöm és nem megfélemlítésből, de a migráns mohamedánok az első útjukba kerülőt kinyírják, ha parancsot kapnak.

Figyelmeztetem a liberális urakat és hölgyeket: a mohamedánok a „másokat”= homoszexuálisokat ugyanúgy megölik, mint a keresztényeket és a zsidókat. Hajrá, ássanak maguk alá gödröket.... Az utóbbi egy évben többször elhangzott Merkeltől, hogy szét kell osztani a migránsokat, ők meg kereken tagadják. Micsoda aljasság ez? Nem azt mondom, hogy minden migráns gyilkos vagy terrorista, azt mondom, nincs itt a helyük. Bárki is mást mond, téved, s lehet az a Pápa is.

Ez a mi országunk, és azért kell küzdenünk, hogy az is maradjon! Tudom, hosszútávon ez igen nehéz lesz ‒ mikor a szárazság elől millók özönlenek majd nedvesebb éghajlatú országokba ‒, de a kezdeteknél már csak nem bukhatunk el…! Mit akarnak, kinyírni az országot? Mutogatják a középső ujjukat a nagy „okos" politikusok. Azért megnézném, mikor a feléségüknek vagy a lányaiknak ellátná a baját egy-két szexuálisan felajzott, erkölcstelen migráns, micsoda védelmi ujjmutgató öröm lenne náluk. Mert ilyen is bőven van, még ha a hírek többnyire hallgatnak is róla…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

márta

(toth józsef, 2016.09.06 20:16)


"...nincs itt a helyük....ahogy mondod:NEM.
Üdv,:Érdről