Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csak mi vagyunk-e a multi-univerzumokban? 2. rész

2016.12.06

Pável Márta

Csak mi vagyunk-e a multi-univerzumokban? 2. rész

http://www.UFO-SAS.eoldal.hu  oldalon van az első rész..     

Nem!

A napokban olvastam egy agymosós, rafinált cikket, direkt nem idézem, és nem írom le, honnan van. Szinte a szánkba rágták, hogy egyedül vagyunk az Univerzumokban. Na, ez lenne az igazi csoda és teljes logikátlanság.

Igaz, az írók Istenhivőnek hiszik magukat, de akkor az anyagi világ célját miért nem látják meg? Meddig, milyen mélységig gondolkoznak? Nagyon szűk a látóhatáruk! Mi oka lett volna Istennek magát kiüresíteni, hogy lehessen anyagi világok sora? Csak egy oka volt, az a sok lény, aki jelenleg „kirándul”; távol jár, nyomorog, szadizza magát azzal, hogy Istent elveti, hogy lehessen valahol.  

Menjünk sorra:

Kiket is keresünk az ufós érdeklődésünk során?  

Értelmes lényeket. Rendben is lenne, de ha annyira értelmesek, akkor annyira tudnak alakot váltani, alak nélkül lenni, hogy észre sem vesszük őket, mert mi nem vagyunk annyira értelmesek. És ha mindig is itt voltak/vannak – és lehet, hogy ez a bolygó ugyanúgy az övék is –, és mi vagyunk a púp a hátukon, akkor mi van? Honnan van ez a nagy gőg, hogy azt hisszük, csak mi vagyunk: kik vagyunk mi? Senkik, sok hibával és sok csodával működő szerves kis pislogó lények, akik ezer betegséggel, önsorsrontással, erkölcstelenséggel megtűzdelve létezünk. Minek hisszük magunkat? Mit képzelünk, mi hajtjuk a passzát szelet, és az egész mindenségben egyedül vagyunk? Nem! Ennyire senki sem pocsékol, hogy ilyen háborúzós, kapzsi, csaló, lopós, korrumpáló faj miatt legyen minden. Ez olyan, mint az a hiedelem volt, hogy minden a föld körül forog, de az is megdőlt. Módosítani kell a nézeteinket.

 

Miféle kapcsolat lehetséges?

Nem olyan, mint elképzeljük. Egységesen nem vagyunk eléggé nyitottak és eléggé szubtilisek ahhoz, hogy egy igazi értelemmel létrejöjjön a kapcsolat. https://sg.hu/cikkek/121736/agykarosodast-okozhat-a-marsra-utazas „A kozmikus sugárzásnak való kitettségük miatt fennállhat a hosszú távú agykárosodás, de akár még a demencia kialakulásának veszélye is a Marsra utazó űrhajósoknál egy frissen ismertetett tanulmány szerint.” Ezt mondom, nem vagyunk erre alkalmasak; minek kell így erőlködni, mikor másként is lehetne? Amit uo. még olvasni lehet, mi történik huzamosabban pl. a Marson tartózkodókkal: ”A kozmikus sugárzásnak való kitettség zavarok egész sorához vezethet a központi idegrendszerben a küldetés alatt, és ezek jóval az űrutazás után is fennállhatnak - mondta. E zavarok között említette a memóriaromlást, a szorongást, a depressziót és a döntésképesség romlását.”

Ha az ufó olyanok vagy kicsit menőbbek mint mi, akkor vagy itt a földközelben élnek –  vagy itt élnek előlünk rejtezkedve amire jó okuk van, ahogyan magunkat elnézem…, – vagy ők sem tudnak eddig eljönni, mint ahogyan mi sem tudunk elmenni oda. Ugyanis a csillagközi közlekedési elképzeléseink erősen hibásak. Miért is? Fényév, fénysebesség valós dolgok. Nos, ezen gondolkodni sem érdemes. Mi megy gyorsabban, mint a fény? (Tudom, rávágják semmi, de ez nem igaz!) Elgondolkoztak azon, hogy pl. a gondolat, a telepatikus képesség, a bilokáció, milyen gyorsan mehet végbe? Mért ne? Elhitte úgy igazából ezt már valaki, úgy  rendesen? Ha jól működne ez valakinél, akkor akár pillanat  alatt korlátlan, akár 10 fényév távolságra is létesíthetne kapcsolatot. Így lehetne legegyszerűbben áthidalni a távolságokat.

Lehet-e kétirányú kapcsolat felvétele más értelmes lényekkel?

Hogyne lehetne. Előzőkben leírtak ellenére lehetséges, mert a lények nagyon is jól tudják, melyik emberben mi van, kivel lehet kapcsolatba lépni. Ez már többször megvalósult, és többféle szinten ma is folyamatosan működik. Igaz, a plebs nem tudhatja az igazat, nem készült fel rá, nem bírná ki, pánikot kapna, még erre sokat kellene készülni.

Kérdésként felvetik azt is: mennyi idő kellett ahhoz, míg a Föld olyan állapotba került, hogy élet lehessen  rajta?

Naiv kérdés. Rögtön megkérdezném, milyen életről beszélünk? Emberről? Ok, az elég sok idő, hacsak mire ma ezen gondolkodunk, előtte már 3-4-szer ki nem pusztult valamiféle emberi civilizáció, amire rengeteg jel van, hogy így történt. (El kellene olvasni a Tollaskígyó könyvet!) Akkor most melyik fajta civilizációról beszélünk? Továbbmegyek; mi van akkor, ha vannak olyan lények, akiknek nem kell ez durva anyag alájuk? Mi van akkor, ha a világűr is lakott számunkra teljesen ismeretlen intelligenciákkal? Nem tudják bizonyítani, hogy nem! Igaz, ennek ellenkezőjét sem tudom földi detektálással.

Várnai Zseni: Ha bölcsebb lennék

Ha bölcsebb lennék, mint milyen vagyok,

innám a fényt, ameddig rám ragyog,

a nap felé fordítanám arcomat,

s feledném minden búmat, harcomat,

élném időmet, amíg élhetem,

hiszen csupán egy perc az életem.

Az, ami volt, már elmúlt, már nem él,

hol volt, hol nem volt, elvitte a szél,

s a holnapom? Azt meg kell érni még,

csillag mécsem ki tudja meddig ég?!

de most, de most e tündöklő sugár

még rám ragyog, s ölel az illatár!

 

S az alábbi videó hosszú, de nagyon szép, szomorú, elgondolkoztató, idevágó téma. Kérem, nézzék meg.
http://indavideo.hu/video/Keplet_2009

kep14.jpg

www.aquilapart.hu +36203274793 

http://www.sasmarta.eoldal.hu 

sasgondolat.blogspot.com 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.