Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MTI AQP Veszteni nem tudó liberális demokratikusok

2018.04.16

http://os.mti.hu/hirek/135794/az_aquila_part_kozlemenye-1_resz

http://os.mti.hu/hirek/135795/az_aquila_part_kozlemenye-2_res

2018. április 16., hétfő 08:46

http://os.mti.hu/img/spacer.gifAz AQUILA Párt közleménye (1. rész)

 

    Veszteni nem tudó liberális demokratikusok

  Az AQP számára felháborító a nép nagy többsége akaratának figyelmen kívül hagyása. Milyen demokrácia ez? Ha az ország lakossága 2/3-os aránnyal nyer, és ritkán látott tömegben, csaknem 70% ment el szavazni, hogy meri bármelyik ellenzéki párt is kétségbe vonni a nép többségi döntését. 
Ez nekik a demokrácia? Köszönjük, ilyen torz demokrácia nem kell. Meddig akarnak új szavazást, míg nem győznek? Jó, nagyon jó, hogy nem nyertek, a magyar nép bölcs!
Ha választási csalás volt, bizonyítsák be, ha nem volt, aki ezzel rágalmazza a nyertes koalíciót, akkor az ellen súlyos eljárás induljon, de rögtön! Az USA-ban, ha valaki beleavatkozik a belügyekbe, azt bebörtönzik, aki a magyar belügyekbe avatkozik be, azt el kell tűrni? Hát nem kell! Felháborító, hogy soha nem lehet nyugalom ebben a hazában.  Miért nem néznek szembe a saját bénaságukkal, ügyetlenkedéseikkel, koncepciótlanságukkal? Magukban kell keresni a hibát, szembenézni az okokkal, és nem a nyerteseket kell gyalázni, fenyegetni!   Az ellenzékben ahányan voltak, az utolsó percig annyi felé húztak. Miért nem maguk ellen tüntetnek? Mi, az AQP, tudjuk a lehetőségeinket, és hogy mit akarunk, és azzal az igazat mondó szándékkal indultunk, hogy erre nem vevő a nép, így is lett, de mi józanok vagyunk és nem tüntetünk. Még nem jött el a mi időnk, s ennyi. De akik tudva tudják – mert volt népszavazás, s eredménye mindenkinek ismert… –, kiderült, hogy a magyar nép nem akar migránsokat. 

 

 
 

  A kampány alatt sem értettem, miért azzal jönnek, ami nekik jó, miért nem azzal, amit a nép akar!  
Miért tüntetnek most, mikor csak bele kellett volna gondolni – s ehhez sok ész sem kell… –, ha többségükben nem azzal állnak ki, amitől a nép retteg, hogy lebontják a kerítést, és beterítik az országot migránsokkal, akkor nem ennyi a szavazatuk. Ez ilyen egyszerű! Országunkban a lakosság harmada nehéz sorsban van, előbb ezt kell megoldani!   
Ki ellen kell tüntetni? Hát azok ellen kellene, akik még végig sem tudják gondolni és teljesen semminek veszik a népet, a nép akaratát! Csoda, hogy nem győztek?  Mi voltunk a nép között, szedtük az aláírásokat, és az első nap hangulatából megmondtuk, győzni fog a Fidesz és nem is kicsit, érezhető volt. Ők miért nem érezték?
Most az utcákon való időtöltés helyett ajánlatos egy tükröt venni és belenézni, tehetség, karizma, tudás hiánya néz vissza, de a hatalom és pénz végtelen akarása, nos ezt fogják látni.  Talán rá fognak jönni, hogy maguk ellen kellene tüntetéseket szervezni, de minket hagyjanak ki, elegünk volt a választási szenny, torzsalkodás, gyűlölködés halmazból. BÉKE KELL!  
  Aki meg emiatt elmegy a hazánkból, az menjen, előbb kellett volna.  Legalább megtudják, milyen hazátlanul – ha ez számít valamit…–, bevándorlónak, megtűrtnek lenni más országban.    
Az AQUILA –t nem érdekli az, ha valaki ezen ki fog kiborulni, írogatni fog nekünk, az Aquila non captat muscas. 

Varga Péterné, az AQP elnöke

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ekkorát?

(Olivarez, 2018.04.17 08:46)

Hát igen. Ha lehetett is csalás, ekkorát nem igazán lehet, max néhány százalékot.... Nyugalom kell. Holnap is ki fog sütni a nap.

Egyetértek

(Marci, 2018.04.16 19:13)

Valóban béke és elmélyülés kellene az ugrálás helyett.

Cikk

(Sas, 2018.04.16 11:29)

Jó cikk, köszönöm!