Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ALFAHÍR / jobbikos így rágalmazott meg minket!

2018.03.09

Vargáné Pável Márta

AQUILA Párt elnöke helyreigazítás követel!

A jobbikos Alfahírben most akadtunk rá a lent megjelölt hazug  cikkre. Nem csodálkozom, úgy tűnik már mindenre képesek. Mutatja primitívségüket, hogy semmit sem értenek meg, az alábbi hivatkozásnál engem aurával ábrázolni, azt az embert, aki egyik jobbikosnak – félek, tőle a sugalmazás – szeretetből kemény spirituális segítséget nyújtott. Igen, eddig jutottak el, szánalmas, hogy ez lett belőlük. Ha csak aura nélkül tettek volna fel a Miniszterelnök-helyettes Úrral és az egyik roma párttal együtt, nem lenne gond, mindegyiket tisztelem, jó társaság és végül is közszereplő vagyok. De így úgy vélem, azt a hitet, képességet akarták meggyalázni, ami Istentől ered, amivel, amikor bajban voltak, ők is éltek. Lehet, a cikk írója /aki nem is ismer/ és a körei ezen jót szórakoztak, de közlöm, a gereblyének, amire most ráálltak, két vége van, és a hatása csak idő kérdése, be fog jönni. Régen még páran tőlük, időnként a keresztény csoportunk tagjaink közé, ergo hozzánk is jártak, nagyon is tudják / még ha most úgy is tűnik, tudattal nem fogták fel…/, mit teszünk. HA hozzájuk hasonló szánalom lennék, akkor hosszasan leírhatnék dolgokat, de korrekt ember vagyok, nem teszem. Engem köt a becsület, őket, úgy látom, nem.

Igaz, mostanában megírtam a véleményünket és megszakadt a kapcsolat Vona úr szélkakassága miatt, ami nekünk árulás. Igaznak vélt dolgokat hatalom megszerzéséért elárulni szemünkben gyalázat. Vártam már felőlük ilyen inkorrekt dologra, s lám be is jött.

Kedves újságíróik fogalmi rendszerét szeretném tisztába tenni. Kamupárt az, aki pénzt vesz fel a választásoknál, nem lesz meg az 1% sem és el sem számol.  S közben semmit tesz, csak 4 évente jelölteti magát. Így hazugság az újságírónak minden szava, mikor minket ilyen címszó alá sorol be…! Mi – meg lehet kérdezni a hivatalos szerveket – sem 2014-ben és most sem vettünk fel egyetlen fillért sem. Így a kamu besorolás kimondottan rágalom! https://alfahir.hu/2018/01/29/valasztas_kamupartok_horvath_aladar_aquila_part_kdnp „Üde színfoltnak ígérkezik a 2012 óta létező Aquila Párt, ami honlapja szerint értelemmel és megfontoltan megy a választások elébe. A Varga Péter Miklósné által vezetett párt nemrég közleményben keresett olyan embereket (akár 2-3 főtől), akik hajlandók végighallgatni nívós, zenés, irodalmi műsorukat, melynek végén lelki tanácsadással is tudnak szolgálni. (Tipp: nem talált.)”

Bocsánatkérést, helyreigazítást követelünk!

Valóban nincs sok tagunk, mert őszinte, okos, nívós, igazán hívő, becsületes embereket keresünk, és kevesen vannak, akiket mindez jellemez. Valamint a felvétel feltétele, hogy az lehessen tagunk, aki – hozzánk hasonlóan – minimum1 év önkéntes munkával bizonyítja valós szándékát. Eddig ezt senki nem vállalta fel, ebből látjuk, mire menne ki ez a pártoskodó játék, amiben mi nem veszünk rész. Lehet, hogy ezt nehéz megérteni, de ez van! Mi Isten kovászai vagyunk, s abból kevés is elég, de annak tisztának, Istent igazán hívőnek kell lennie, s mi azok vagyunk. Mellékelem a képet /s ez a image-0-02-04-2ceb0ccacef66dafd2be0fa0cca1a91ac3aecabaf488b0355e9d66e2e1c6a009-v.jpgkörtemplomunk egyik szelete/, ahol a zenés irodalmi műsorunkra 2107-ben Pestről vidékre kb. 70-en jöttek el utánunk, nem úgy, mint a JOBBIK egyik budafoki adventi keresztállítására, ahol 5-en voltak a pappal együtt J, tudom, mert ebből mi lettünk volna 2-en…

A 2-3 ember is ember /akire hivatkozik az újságíró/, nem azt jelenti, ahogyan Ő leírta. Mi mindenkinek, aki rászorul, segítséget akarunk adni, s mivel tudjuk, hogy lelkileg nagyon elit és kemény csapat vagyunk, nem fognak tömegek hozzánk csatlakozni. De a jóra való katalizátorból egy csepp is elég. Honnan tudja az újságíró, hogy ki jelentkezett? (Milyen szánalmas, más rosszat nem tudott rólunk találni.) Biztosíthatom, nagyon is sokan bizalommal vannak felénk – és nem csak Budafokról –, évek alatta a számuk több ezer fölé nőtt. Jelölteket idegenek közül soha nem keresnénk, amennyi a jelöltünk, ennyi elég. Akár 10-szer is több lehetett volna, de ettől többet nem is akartunk jelölni, felesleges lett volna.    

Kívánom, a választások alatt nézhessenek szembe a néppel, és utána szálljanak magukba, s találjanak békére. Nekünk ez megvan.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.